Mămici Club

10 imagini despre viața cu copii. Perspectiva sinceră și amuzantă a unei mame

Sigur că e minunată viața cu copii! E minunat ce trăiești când e mic și îți zâmbește, te îmbrățișează, râde de cum te aude, când aleargă spre tine cu toată bucuria din lume adunată în graba lui. E extraordinar când crește și îți dai seama ce om minunat va deveni! Dar viața cu copii mai e… cumva: nu e deloc cel mai simplu lucru din lume. „Meseria de mamă” e, probabil ce mai grea din câte există, iar Natalie Jomard vorbește cu umor și onestitate despre viața cu copii… în viața de zi de zi.

Viața cu copii: toate schimbările posibile… Și aproape toate deodată

Franțuzoaica Natalie Jomard este artist plastic și descrie viața cu copii în câteva imagini incredibil de grăitoare. De la explozia hormonală din timpul sarcinii (hormoni care mai stau cu mama multă vreme după ce a născut) la momentele când 5 minute de intimitate sunt imposibile și la baie. Trece prin diferitele etape ale maternității. Uitați-vă la imagini și spuneți care e preferata voastră. Și în care/în câte vă regăsiți.

1. „Vaai, ești gravidă! Ce frumos! Strălucești!” Sigur că strălucești când te trec toate apele că vrei să te îmbraci și nimic nu îți mai vine! 😀

2. Nu uiți niciodată cum a fost prima dată când ai alăptat! (Mai ales dacă au rămas și semne!)

3. „În sfârșit, am slăbit! În sfârșit, încap în blugii Ä‚ia! (mai puțin… chestia asta”)

4. „Morning glory”. Sau o cu totul altă definiție a intimității (Stai liniștită, vin după tine în baie și la 11, 12, 13… ani)

5. Minunatele dimineți de weekend când nu pui să sune ceasul deșteptător. Dar copilul n-are nevoie de el, se/te trezește singur, oricum!

6. Viața în cuplu. Mai exact, viața… de noapte în cuplu. Somn ușor 😀 😀

7. Când nu funcționează nimic din ce ai citit în cărți și trebuie să inventezi propriile metode să-l hrănești

8. În sfârșit, are poftă de mâncare! Dar hrănește toată casa. (Oricum, nicicând nu ți-ai imaginat că un copil poate face atâta haos pe metru pătrat)

9. Oricâte jucării ar avea, oricum vede jucării peste tot. În ab-so-lut orice obiect (mai ales în cele la care ții tu mult)

10. Când ți-e lumea mai dragă…

Ai ales imaginea ta preferată?

Natalie Jormard este artist plastic și are numeroase lucrări despre viața cu copii, dar nu numai. Poate fi găsită aici, pe blogul său, pe pagina oficială,  pe contul de Facebook

Mulțumim, Natalie Jomard!

Comentarii Facebook