in

Carantina Coronavirus aduce lebede și delfini în apele canalelor din Veneția – VIDEO

Delfinii se joacă în apele curate ale canalelor din Veneția

După izolarea oamenilor în case din cauza epidemiei agresive de coronavirus din Italia, gondolele au dispărut de pe canalele Veneției. Dar… s-au întors lebedele și delfinii în apele care sunt acum mai curate ca niciodată. Sunt imagini care i-au făcut pe oameni din lumea întreagă să zâmbească într-un moment de prea multe încruntări. Să zâmbească, dar și să se gândească la forța impactului pe care oamenii îl au asupra mediului.

În ultimele zile, locuitorii din Veneția au publicat pe rețele sociale sute de fotografii și înregistrări video ale apelor ireal de curate pe care se plimbă lebede, în care înaotă pești argintii și în care se joacă delfini.

Delfini care se joacă în apa canalelor din Veneția

Cât de curată e acum apa în canalele Veneției

„Natura tocmai a apăsat butonul de resetare pentru noi….Veneția n-a mai văzut ape atât de curate de nici nu mai știm când!”, scria, pe contul său, un venețian.

Italia este, acum, epicentrul pandemiei de coronavirus. unde numărul cazurilor de îmbolnăvire de COVID-19 este teribil de mare, iar nomărul morților încă mai crește dramatic.

Dar, dacă mai vreți și o veste bună, să știți că a venit ziua în care China. țara de unde a pornit pandemia, nu a mai înregistrat niciun caz intern de coronavirus în ultimele 24h. Am scris despre asta AICI.

Comentarii Facebook

Niciun caz intern de coronavirus în China în ultimele 24h. Asta chiar poate schimba ceva!

Ce e noul coronavirus? Există tratament pentru COVID-19? Cât de periculos e totul? Care e rata mortalității? Scurt ghid esențial