in

Carantina totală, noutăți: părinții și bunicii noștri VOR PUTEA, totuși, să iasă din casă, în anumite intervale orare

Părinții și bunicii noștri vor putea ieși din case în anumite intervale orare

Premierul Ludovic Orban declară că primul și cel mai important obiectiv al insituirii carantinei totale este acela de a avea grijă de sănătatea semenilor noști.

În ceea ce privește interdicția de a ieși din casă pentru persoanele de peste 65 de ani, primul-ministru precizează că va exista un interval orar în care părinții și bunicii noștri se vor putea deplasa. Care anume vor fi acestea, a declarat Ludovic Orban, vom afla în această seară, de la ministrul de Interne.

După emiterea ordonanței militare, a mai spus premierul, se vor impune restricția de a ieși din casă între orele 06:00 și 22:00. Cetățenii vor avea posibilitatea să iasă pentru a se duce la muncă, pentru a-și cumpăra bunuri, vor putea să se ducă la analize medicale urgente. De asemenea, se va permite deplasarea în jurul locuinței pentru mișcare sau pentru plimbarea animalelor de companie. Toate măsurile sunt luate în încercarea de a controla răspândirea noului coronavirus.

Astăzi în jurul prânzului, președintele Klaus Iohannis a anunțat introducerea carantinei totale în România. Din casă poți ieși DOAR ca să mergi la serviciu sau la cumpărături. Inclusiv ziua!

Știre în curs de actualizare

Comentarii Facebook

O companie farmaceutică donează statului român tratament pentru coronavirus. 8.000 de oameni pot beneficia de medicament

iertare, mama

Carantina TOTALĂ, noutăți: părinții și bunicii noștri au voie să iasă din casă între orele 11 și 13. Ce zboruri se anulează