in

Moment emoționant între o tânără și bunicul ei în carantină din cauza coronavirusului

Măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus sunt tot mai radicale peste tot în lume. Așa-numita distanțare socială nu e ușor de trăit. Ne trebuie, ca oameni, să ne întâlnim cu alți oameni. Să vorbim cu ei, să îi privim în ochi, să îi îmbrățișăm. Ne trebuie mai ales să ne întâlnim cu oamenii pe care îi iubim. Și, pe cât de mare e nevoia de interacțiune umană, pe-atât de mare este și puterea de a găsi soluții care să nu pună pe nimeni în pericol și care să ne pună, totuși, în legătură cu cei dragi.

Aici este povestea lui Carly Boyd, o tânără din SUA care s-a logodit acum câteva zile cu iubitul ei. Le-a dat imediat vestea prietenilor și familiei și a vrut să îi spună personal și bunicului ei, care e într-un centru de îngrijire a bătrânilor, în carantină din cauza COVID-19, boala pe care o provoacă noul coronavirus.

Și-a dat seama că poate să facă asta: se duce la centru, în dreptul ferestrei camerei în care e bunicul ei și îi arată inelul.

„A fost atât de emoționant… „, a povestit tânăra mai apoi. „Mi-am lipit mâna de fereastră, bunicul a făcut la fel… Am vrut doar să îi spun că îl iubesc. Mi-a spus și el că mă iubește și că speră să ne vedem curând. Să ne vedem cu-adevărat!”

Carly și-a programat nunta la anul. Speră că, până atunci, lucrurile să se vor întoarce la normal. Că pandemia de coronavirus va fi o amintire.

Comentarii Facebook

Scris de Maria Tudor

Un soț infidel a plecat cu amanta în Italia și s-a întors cu coronavirus

Niciun caz intern de coronavirus în China în ultimele 24h. Asta chiar poate schimba ceva!