in ,

Nașterea în vremea pandemiei: un bebeluș a venit pe lume în supermarket, între rafturile goale de hârtie igienică

Nașterea în vremea pandemiei de coronavirus

Se întâmplă teste tot în lume în aceste zile, când oamenii dau fuga la supermarket să cumpere tot ce simt și cred că le trebuie în perioada asta pentru o vreme ceva mai îndelungată. Unii se gândesc – alții chiar se tem fie că nu vor mai putea din case din cauza pandemiei de coronavirus, fie că rafturile magazinelor se vor goli. Și sunt multe rafturi cu anume produse pe care le-am văzut și noi goale, iar frenezia cumpărării de hârtie igienică a fost (și poate că încă mai este) cumva globală.

Povestea pe care v-o spun acum s-a întâmplat în Statele Unite, într-un magazin Wlmart din Missouri.

Cum a devenit culoarul cu rafturi goale de hârtie igienică o „sală de naștere” a unui bebeluș

Motherly povestește întâmplarea, așa cum e descrisă de managerul magazinului, Kessica Hinkle. Ea spune că viitoarea mămică era pe culoarul de hârtie igienică atunci când i s-a rupt apa. Sigur, imediat a început agitația și colegii din magazin au vrut să vadă cum pot ajuta.

Deodată, lângă viitoarea mămică a apărut o altă doamnă care era în magazin la cumpărături. „Sunt asistentă, pot să ajut, vreți să ajut?” Avea mănuși în buzunar (n-avem cu toții acum, din cauza pandemiei?) și a fost gata să ajute. La fel a fost și departamentul local de pompieri, unde oamenii au sunat pe loc după ajutor suplimentar.

Viață și speranță în vremea pandemiei

Nașterea a durat, cu totul, 45 de minute… Așa, cam cât durează o sesiune de cumpăruturi mai serioasă, mămici. Un mers la cumpărături obișnuit, fără naștere pe culoarul cu rafturi goale de hârtie igienică… 🙂

La finalul intervenției, șeful pompierilor a spus ceva ce, probabil, putem simți cu toții: „În peioade de panică și teamă, este incredibil să primești un telefon în care ți se cere ajutorul pentru ceva ce produce atât de multă bucurie cum numai nașterea unui copil poate aduce”

Poate vrei să citești și:

Comentarii Facebook

Scris de Maria Tudor

cezariana coronavirus

Se vor opera doar cezariene cu indicație absolută. Ordin pentru eliberarea spitalelor

rasarit soare coronavirus

Uluitor răsărit de soare în vremea coronavirusului. Imaginile care luminează în dimineața – VIDEO