Mămici Club

Scrisoarea unui soț catre soția sa gravidă | VIDEO

Știi sentimentul? Am pune pariu că aproape orice femeie gravidă a trecut prin asta măcar o dată în timpul sarcinii. Dar, cel mai probabil, a simțit asta de mult mai multe ori!

„Sunt gravidă. Și mă simt grasă, ciudată, complet neatrăgătoare…”

Sigur, sunt și perioadele bune (mai degrabă zilele), în care nu te miri când cineva îți spune că strălucești. Pentru că simți și tu că strălucești! Dar sunt mult mai multe zilele în care miile de transformări din timpul sarcinii te fac să nu mai știi pe cine vezi când te uiți în oglindă!

Sigur că ești fericită. Dar la fel de sigur e că, uneori, devine insuportabil să alegi orice loc în care stai mai mult de 10 minute în funcție de distanța care îl desparte de o budă.

Sigur că ești nerăbdătoare… Dar ți-e atât de dor să dormi normal! Să bei o gur de cafea fără o mie de mustrări de conștiință – așa cum faci acum, când ești gravidă. dacă ai curaj să o faci!

Sigur că iubești burtica… Și burtoiul, când devine burtoi! Dar așa ai obosit să obosești! Și să ai nevoie de ajutor când îți cade ceva pe jos… sau să te lege cineva la șireturi….

Sigur că ești fericită! Dar așa te sperie când plângi din nimic! Deși știi de ce ți se întâmplă asta, tot nu ajută foarte mult!

Și-atunci, nu vrei să știi decât că există cineva care te înțelege perfect. Și care te iubește și acum ca înainte… Sau poate chiar mai mult decât înainte!

VIDEO | SCRISOAREA UNUI SOÈš CÄ‚TRE SOÈšIA SA GRAVIDÄ‚

Comentarii Facebook