in

Un soț infidel a plecat cu amanta în Italia și s-a întors cu coronavirus

Soțul infidel este acum, după cum relatează presa britanică, în faza de panică după ce afacerea sa amoroasă și secretă s-a sfârșit cu un test pozitiv de COVID-19. Acasă a spus că pleacă într-o călătorie de afaceri, de fapt era într-o escapadă în Italia cu iubita, scrie NYPost.

Pacientul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, are până în 40 de ani, o slujbă bună și i-a spus soției că trebuie să plece câteva zile în țară. Pff, desigur, tromboneală: era cu iubita ăn Italia. Și probabil că nimeni nu ar fi aflat nimic dacă, la scurtă vreme după întoarcere, a început să se simtă rău. Mai rău: a început să aibă simptome de COVID-19, iar testele au confirmat: era infectat cu noul coronavirus.

Și-atunci, a trebuit să le spună oficialilor și pe unde a fost, de fapt. S-a făcut ceea ce se cheamă ancheta epidemiologică, iar adevărul a ieșit la iveală precum coronavirusul la test. Soția lui, scrie The SUN, este în carantină și nu are habar de toată tărășenia.

Deocamdată, despre aventură știe doar… tot spitalul. „Povestea asta ar fi amuzantă dacă la mijloc n-ar fi o chestiune atât de serioasă”, a spus unul dintre medicii de la spital.

Azi, sunt aproape 220.000 de cazuri de coronavirus înregistrate în lume. Pentru 8.911 oameni, boala COVID-19 a fost fatală.

Comentarii Facebook

Cea mai bună veste de azi: tratamentul pentru COVID-19 folosit cu succes de japonezi

Moment emoționant între o tânără și bunicul ei în carantină din cauza coronavirusului