Mămici Club

VIDEO magnific! Prima băiță a unei fetițe: primul șampon, primul clăbuc, prima perie moale prin păr…

Sunt trei minute de-a dreptul încântătoare. Trei minute și ceva care suprind și arată, de foarte aproape, reacțiile unei fetițe nou-născute la prima băiță.

Prima băiță: curiozitate, desfătare + alte zeci de expresii ale unui chip perfect

Pe mititica din imagini o cheamă Ezra, iar părinții ei au filmat și, mai apoi, au publicat pe Youtube prima băiță din viața ei. De imediat după ce s-a născut. E încă la spital, așadar, și are de grijă de ea o asistentă minunată. (Se vede că e minunată din fiecare gest pe care îl face)

Fiecare detaliu e nou pentru ea: sunetul apei, felul în care se simte apa pe piele, primul șampon și clăbucul lui… Toate sunt senzații noi care o miră, parcă o și sperie, dar în final o bucură și o liniștesc pe această minuăție de fetiță.

Aceste imagini – 3 minute și 39 de secunde de încântare – surprind ceva esențial din natura umană: felul în care descoperim. Și învățăm. Și ne bucurăm de ceea ce simțim pentru prima oară în viață!

#1 – Nedumerire și curiozitate

#2 – Încredere. Și (parcă) puțină încordare

#3 – Încântare. Desfătare

#4 – Bucurie. Încredere

#5 – Liniște. Încredere. Fericire

Bucuria, curiozitatea, nedumerirea, încântarea și încrederea – asta am văzut noi în aceste imagini extraordinare. Priviți-le și voi, ne-am înșelat? Am scăpat ceva esențial?

VIDEO | Prima băiță a unei fetițe

Și mai e un lucru la care ne-am gândit după ce am văzut aceste imagini: că este, probabil, o binecuvântare să faci asta… Să mergi la un serviciu la care poți să le oferi unor bebeluși așa ceva.

Citește și:Â Prima oră din viața bebelușului tău. Când deschide ochii pentru orima oară și ce face în minutul 18 | VIDEO

Comentarii Facebook