in

WOW! Prințul Charles al Marii Britanii are COVID-19

Prințul Charles a fost testat, iar rezultatul este pozitiv: este infectat cu noul coronavirus, care provoacă boala COVID-19, scrie Sky News.

Clarence House a confirmat că prinșul Charles, în vârstă de 71 de ani, a fost diagnosticat cu COVID-19. Confirmarea a fost făcută printr-o declarație de presă dată publicității în această dimineață.

Potrivit acestui comunicat, moștenitorul tronului a prezentat „simptome ușoare” ale bolii, că acum starea sa de sănătate este bună, în aceste condiții. Prințul Charles s-a autoizolat în Scoția, Ducesa de Cornwall, care a fost și ea testată de coronavirus, iar rezultatul ei e negativ.

În Marea Britanie sunt aproximativ 7000 de cazuri de infecție cu coronavirus

Într-o încercare de mulși considerată cam târzie, acum câteva zile, premierul Boris Johnson le-a cerut cetățenilor britanici să stea acasă. A anunțat restrucții dure de circulație pentru următoarele trei săptămâni. Poliția are ordin să disperseze orice adunare de mai mult de două persoane, dacă nu e vorba de membri ai aceleiași familii.

Oamenii au voie să iasă din casă doar ca să cumpere produse de bază, să facă sport o dată pe zi și să se ducă la serviciu doar dacă nu pot lucra de acasă.

Poate vrei să citești și:

Comentarii Facebook

Primele simptome ale infectării cu coronavirus. Ce se schimbă de azi și 5 reguli de urmat

Mămici, veste bună: plata ratelor la bănci se amână până la 9 luni!