in

Aveau plan perfect pentru nașterea acasă. Dar Bebe n-a ținut cont: a venit pe lume prin cezariană de urgență

nașterea

La fel ca mulți alți părinți, Justin Timberlake and Jessica Biel au descoperit că, oricât de bine ai planifica nașterea, bebelușul ar putea să vrea altceva. Uneori, chiar exact opusul!

„Nașterea copilului nostru a fost orice altceva numai naștere obișnuită nu a fost”

În cartea scrisă de bona copilului lor, Connie Simpson, cei doi actori vorbesc despre cât complicată a fost nașterea bebelușului.

Povestea noastră cu bona Connie a început în ziua în care l-am adus pe fiul nostru acasă de la spital. Poate părea un enunț la fel ca al oricăror alți părinți. Doar că, la noi, nașterea n-a fost nicidecum normală”, au scris Justin Timberlake și Jessica Biel. Aveam două moașe, o doică, cursuri de naștere, cumpăraserăm și citiserăm o tonă de cărți despre rarcină, naștre și bebeluși. Ahh, plus o casă în Hollywood Hills pe care o transformaserăm într-un loc perfect pentru nașterea unui copil.”

Apoi, descriu cum s-au simțit când totul s-a dat peste cap. Când planul s-a năruit, când s-a ales praful de de nașterea perfectă și naturală pe care ne-o imaginam, după ce am ajuns la spital și după cezariana de urgență, am ajuns acasă epuizați, deziluzionați și șocați”

„Nașterea acasă” a devenit „cezariana de urgență”

Jessica Biel le povestește așa altor proaspete mămici: Eram obsedată de orice e organic, natural, homeopat… Eram tiranică și cred că îmi înnebunisem soțul!”

Dar… organismul ei și bebele aveau alte planuri. Medicii au prevenit-o, la un moment dat, că e posibil ca lucrurile să nu iasă exact așa cum visează ei. Și exact asta s-a întâmplat: nașterea băiețelului lor a fost prin cezariană. Într-o zi, viitoare mămică nu s-a simțit bine, cuplul a ajuns rapid la spital, iar medicii au luat decizia.

Este pentru prima dată când Jessica Biel vorbește atât de deschis despre tot ce a simțit acum trei ani, când a devenit mamă.

Și își împărtășește experiența din dorința de a le arată și altor mămici că poți trece peste dezamăgirea pe care o produce o „schimbare de plan” de asemenea dimensiuni.

Dar șocul a trecut relativ repede. Iar acum, Justin Timberlake și Jessica Biel par unii dintre cei mai fericiți părinți cu putință.

Comentarii Facebook

Scris de Mihaela Stoian

cantec parenting

Știu cel mai bun cântec de parenting. ÃŽl știi sigur și, foarte probabil, îți și place | VIDEO

băiețel fetiță eco

„Eu am vrut fetiță, Dumnezeu a vrut”¦” Surprize gigantice la eco + cele mai norocoase mămici din Club