in

De 10 luni, o mamă se trezea tot mai obosită. A pus o cameră video pe tavan și a înțeles de ce. Avea legătură cu cei trei copii | VIDEO

mamă

„Treaba ta de mamă nu se termină când vine noaptea și toată lumea merge la culcare”, spune această femeie, mamă a trei copii. Dimpotrivă, abia atunci poate să înceapă partea cea mai grea, după cum avea să arate experimentul ei aproape că disperat.

Întrebare de mamă: de ce mă trezesc mai obosită decât eram la culcare?

De 10 luni, Melanie Darnell se trezea ruptă de oboseală. Când totul a devenit de-a dreptul insuportabil, a decis să caute explicația. Să facă un experiment. Ideea ei a fost să lipească o cameră video pe tavan, deasupra patului ei. A făcut asta cum se face, cu bandă adezivă 🙂

S-a dus la culcare și a programat înregistrarea dormitorului peste noapte. Dimineață, când s-a uitat la imagini, oboseala ei crâncenă a devenit, brusc, foarte explicabilă.

Înregistrarea video arată cum treaba ta de mamă nu se termină niciodată… dacă unul sau doi.. sau toți cei trei copii ai tăi au nevoie de tine.

mamă

Așadar, noapte de noapte și rând pe rând, cei trei copii ai ei veneau la ea în pat. Adormeau, se trezeau, se foiau… Iar Melanie, aproape că somnambulic, îi lua în brațe și îi liniștea.

A publicat înregistrarea video pe contul ei de Instagram. „Sper ca mame din întreaga lume să simtă puțină alinare când văd că, în exact același moment din toiul nopții, în întunericul caselor noastre, trebuie să ne îmbrățișăm și liniștim copiii.” a scris ea.

„O noapte obișnuită a unei mame a trei copii” | VIDEO

Melanie este ceea ce se cheamă social inluencer. Și-a câștigat popularitatea impărășind, pe conturile ei de social media, în special pe Instagram, experiențele ei de mamă a trei copii. Vrea să arate că poți să ai trei copii și să rămâi în formă.

Acum, are peste 90 de mii de urmăritori, iar numărul lor a crescut spectaculos de când a publicat înregistrarea video cu „aventurile neștiute din fiecare noapte”

Citește și: „Să fii mamă e un job în sine”. Ușor greșit. De fapt, e ca și cum ai avea 2,5 joburi! (demonstrația științifică)

Comentarii Facebook
sanda nicola si agnes

Un copil pierdut. Apoi, ani de infertilitate. Acum, o minune cu niște ochi imenși: minunea Sandei Nicola

jucării coșmar

17 jucării de coșmar cu imagini cu tot + o întrebare: oare cine le-a făcut era în toate mințile?