in

Bebe vine pe lume cu un zâmbet uriaș și cu brațele deschise. După 4 zile de travaliu!

E un deznodământ extraordinar, după o sarcină foarte complicată. Mămica lui are 33 de ani și are, de-acum, trei copii. Cel mai mic este Bebe despre care vorbim, băiețelul Sullivan care a venit pe lume după 4 zile de travaliu și o cezariană de urgență.

Un bebe care le-a dat tuturor emoții

„A fost cu-adevărat o sarcină dificilă. A fost dificilă în general, dar au apărut și complicații, cum ar fi diabetul gestațional și hipertensunea, a fost considerată sarcină cu risc de la bun început”, a povestit Angel. La un control, medicii au descoperit că mămica are tensiunea periculos de mare și au decis să o programeze să nască mai devreme. Cu o săptămână mai devreme decât era în plan.

A ajuns la spital, din fericire tensiunea a mai scăzut, dar nu suficient de mult încât medicii să schimbe planul. Așadar, a au început să ăi dea doze de Pitocin, un hormon sintetic folosit pentru declanșarea contracțiilor.

O cezariană de urgență după patru zile de travaliu

Toată lumea își dorea o naștere naturală, dar nu era simplu: pe de-o parte, hormonul sintetic menit să provoace nașterea putea stresa bebelușul sau putea duce la o ruptură uterină, pentru că Angel născuse unul dintre ceilalți doi copii prin cezariană.

Dar dilatarea întârzia, contracțiile nu erau ce trebuie, iar bebe Sullivan nu dădea semne că vrea să vină pe lume nici după ce s-a rupt apa.

A fost momentul în care medicii au renunțat la varianta nașterii naturale și au decis cezariana de urgență.

În primele lui clipe de viață, micuțul a râs și a întins mâinile spre lume victorios. După tot stresul și toată îngrijorarea celor care îl așteptau, a venit pe lume în culmea fericirii.

taylor} *warning, some blood from section*last night we delivered a baby boy via c-section, this mom fought from…

Publicată de Laura Shockley Photography pe 9 Martie 2018

taylor} *warning, some blood from section*last night we delivered a baby boy via c-section, this mom fought from…

Publicată de Laura Shockley Photography pe 9 Martie 2018

 

Abia după intervenție, medicii au descoperit că uterul mămicii se cicatrizase „nefericit” după cezariana anterioară. Pur și simplu se strâmtase, iar capul bebelușului nu își putea face loc.

Comentarii Facebook
energie

Cum reușește un copil să scoată untul din tine. Tu ai căzut lat și el tot bubuie de energie

Copila Rac își lasă mama perplexă, iar bebe Taur are vreo opt idei fixe. Horoscop săptămânal