in

Copila Rac își lasă mama perplexă, iar bebe Taur are vreo opt idei fixe. Horoscop săptămânal

Normal că vrem să știm ce o să fie. Așa că am scotocit cu privirea iar printre stele și-am organizat ce se vede într-un horoscop.

Horoscop săptămânal cu și despre pici

Înainte de orice, un lucru e clar: mămicile nu se plictisesc nici săptămâna asta!

#1 – PEȘTI

horoscop pesti

Foarte sensibili și senzitivi cum îi știți, copiii Pești își deschid inimile către o pasiune nouă. De exemplu, o suzetă cu leduri care îi face să râdă cu lacrimi (dacă au mai mult de o lună. Știți bine că, până la o lună, bebelușii nu plâng cu lacrimi). Dar foarte posibil să fie vorba despre o pisicuță despre care sunt convinși că poate să vorbească și pe care o vor în casă. Ah, ne-am uitat mai bine în astrogramă și pare să fie chiar mai mult decât atât: vor să doarmă cu ea, să o învețe să citească, să folosească telecomanda, să mănânce cu lingurița și să o dreseze să tragă apa la wc. Normal, asta după ce îl folosesc (am auzit că se poate și una ca asta 😀 ) Oricum, să ne ziceți și nouă daca apare mâța.

#2 – BERBEC

horoscop berbec

Ok, am ajuns la copiii-dinamită din zodiac. Ca de obicei, sunt puși pe explorat și pe cercetat și se duc înspre noutăți cum știu ei mai bine: cu capul înainte. Ce ar fi săptămâna asta deosebit față de orice altă săptămână? Păi, unu la mână: mămici, verificați dacă aveți destulă cafea. Ca să fiți pe fază  Și, dacă picii încă nu vorbesc și aveți senzația că puteți bolborosi năduf fără ca ei să priceapă, nu uitați că ei pricep. Și nu puțin, cam trei sferturi din ce ziceți. Până pe miercuri, așa, s-ar putea să capete un prieten imaginar. Asta e, trebuie să îl primiți în casă cu voioșie 😀

#3 – TAUR

horoscop taur

„Mama, dacă eu îmi astup ochii, e imposibil să mă vezi, nu mă mai contrazice!” Ce, crezi că e doar căpos ca de obicei? Nu chiar, copilul chiar crede asta până pe la 6 ani (fie că e Taur sau nu). Dar al tău chiar este mai… spectaculos la încăpățânări. Așadar, mămico, te așteaptă o săptămână plină de căpoșenii mai mult decât tipice. Într-una dintre seri, va încerca să te convingă o oră și ceva că Luna de pe cer nu e astru, ci o omletă perfectă. Să vezi când o să vrea să stea cu o farfurie sub ea, să o prindă când se dezlipește și cade! Așa zice aici, în horoscop. Oricum, te ținem la curent!

#4 – GEMENI

horoscop gemeni

Sociabili cum îi știți, picii Gemeni au o grămadă de treabă săptămâna asta. Au chef de vorbă mai mult ca niciodată. Vor vorbi, în nicio ordine, cu: olița, opt gâze proaspăt dezmeticite, cu oricine întâlnesc pe stradă sau în bloc. La asta cu vorbitul să fiți atente, mămici! Într-una dintre zile (mai pe seară ne lămurim în care), vor împrăștia detalii din casă cu o voioșie care vă va lăsa mute. Abia așteptăm să vă povestim… și să ne povestiți!

#5 – RAC

horoscop rac

Iupiiii, micuții Raci ies din… învelișul chitinos sub care se vâră de regulă. Au chef de tot felul de experimente (cărora adulții le zic, de regulă, boacăne 😀 ). De exemplu, vor amesteca noroi cu niște piure ca să facă mâncare de post pentru niște cârtițe. Le mai pot veni câteva idei: dacă au descoperit la ce e bună foarfeca, ar putea vrea să transforme o bluză preferată de-a mamei în șapte bluzici pentru păpuși. Da, asta e cam dureroasă, așa e. E OK să dați vina pe horoscop dacă chiar, chiar se întâmplă întocmai 😛

#6 – LEU

horoscop leu

Șeful turmei, tot ce vrea copilul Leu săptămâna asta este să conduce. Orice: gașca de prieteni de la bloc, un tractoraș de-al altui copil din parc, ba chiar și un tramvai ar conduce. Să nu vă mire, mămici, dacă într-una dintre zile vă urcați în tramvai și el se duce glonț la vatman, să-i spună că poate și el. „Domnu’, domnu’, conduc eu, am văzut la desene cum se face și am și un joc cu tlamvaie la cale sunt foalte bun!” „Distlacție” plăcută, mămici! 😀

#7 – FECIOARÄ‚

horoscop fecioara

Nuuuu, iar îi apucă dereticatul! Dar nu la ei la jucării, nici vorbă, acolo li se pare că totul e cum trebuie să fie. Că jucăriile sunt împrăștiate cu un scop: ca să se vadă toate! În schimb, vor ordine ăn altele. Cum ar fi… o rolă întreagă de hârtie igienică desfăcută complet și unduită perfect prin toată casa. Așa. ca să aibă spiridușii potecă albă. Dar asta e doar una dintre ideile ce le-ar putea veni săptămâna viitoare copiilor Fecioară.

#8 – BALANȚĂ

horoscop balanta

Mămico, parcă te văd cum o zbughești disperată înspre copilul tău Balanță care vrea să demonstreze lumii întregi că își poate ține echilibrul pe rămășița aia de bară de bătut covoare. Și, când îl iei în brațe disperată la gândul c-ar putea cădea, să nu te miri că îți zice: „Dar asta chiar nu e corect, știam ce fac. Și pot, pot, pot!” Mă rog, ăsta e doar unul dintre scenarii. Ne mai auzim noi, în horoscop nu prea sunt bazaconii 😀

#9 – SCORPION

horoscop scorpion

Uhhh, dacă îți trece prin cap să ascunzi ciocolata de copilul tău Scorpion leșinat după ciocolată, să știi că nu prea ai șanse. Intuiția lui îi va spune că există pe undeva prin  casă chiar dacă nu a văzut-o niciodată. Sau dacă te gândești să-l trombonești că e închis la locul de joacă… Nu știm cum, dar va ști că e ceva necurat la mijloc. Și te va cicali până vei ceda (plus că te va mustra puțin conștiința, că doar știi că e deschis și voiai să amâni distracția pentru că nu prea stai bine cu timpul) Așadar, o încă o săptămână palpitantă. De fapt, e ca toate săptămânile tale de când ești mămică, nu? Iar ăsta e un adevăr dincolo mai presus de orice horoscop 😛

#10 – SÄ‚GETÄ‚TOR

horoscop săgetător

Știi că i se spune copilul-emoticon al zodiacului, nu? Săgetătorul e copilul smiley-face, ăsta e adevărul adevărat:-) Săptămâna asta, o să zâmbească așa cum îi place lui din te miri ce motiv: că scoți limba la el, că vede o musculiță amețită, că s-a murdărit din cap până în picioare tropăind într-o băltoacă… Desigur, era singura băltoacă din oraș și numai el era în stare să o găsească.

#11 – CAPRICORN

horoscop capricorn

Mmmmmm, pe copilul tău Capricorn iar îl apucă să facă pe înțeleptul când toți ceilalți în jurul său se joacă bezmetic și nu se gândesc decât la distracția momentului. „Mama, dar ce crezi că s-ar întâmpla dacă doi prieteni s-ar certa din greșeală? A cui ar fi vina?” Asta e una dintre dilemele clasice de pici Capricorn. Și, dacă nu e mulțumit de discuția cu tine, nicio problemă, va găsi imediat un alt adult cu care să dezbată problema așa… bătrânește.

#12 – VÄ‚RSÄ‚TOR

horoscop vărsător

„Am nevoie de spaaațiuuuu!” E motto-ul copiilor Vărsător, iar săprămâna e vine își vor face loc cum se pricep mai bine. dacă e bebe ăîn pătuț, într-una din zile va arunca „peste gard” tot ce i se pare că e de prisos în preajma lui. Așa că să nu te miri dacă o să cauți jumătate de oră plușul preferat pe care l-a azvârlit hotărât, care s-a rătăcit prin cameră și pe care acum, desigur, îl vrea de urgență înapoi. Să ne zici dacă-l găsești!

 

 

Comentarii Facebook
cezariana coronavirus

Bebe vine pe lume cu un zâmbet uriaș și cu brațele deschise. După 4 zile de travaliu!

ce face bebe în burtică

Vești extraordinare din burtică. Jurnalul secret al bebelușului tău