in

Cum poți scăpa de grețuri in primele luni de sarcină

„Prima sarcină e așa, ca o călătorie pe mare către o țară complet necunoscută despre care nu știi cum arată, nu prea știi ce legi are (dar îți face toată lumea capul mare cu el) și, pentru ca tacâmul să fie complet, n-ai habar nici de limba care se vorbește acolo. Și, cu cât te apropii de țărm, cu atât tragi mai mult aer în piept și speri că o să te descurci de cum pui piciorul pe țărm!”

Sarcina: Nerăbdare, încântare, panică și… ceva în plus

La prima sarcină, oricâte ai citi, oricât ți s-ar povesti, tot nu știi nimic de-adevăratelea. Pentru că, în esență, sunt infiorător de multe emoții. Multe, felurite și mai ales noi. Și mai e ceva: e dorința de a-l vedea pe copil încă de dinainte să se poată vedea cu ochiul liber, dacă s-ar putea. E dorința de a-l vedea, auzi, mângâia și dezmierda. Dar ce-ar fi dacă el ți-ar spune cum să îți fie mai bine. Ne-am gândit că perspectiva asta ți-ar plăcea 🙂

VIDEO | Cum să scapi de grețuri în primele luni de sarcină

 

Sarcina: pofte, oboseală, un boost de energie apoi iar oboseală, grețuri… Ahh, grețurile!

Așadar, sarcina e cu de toate: cu „de toate” emoțiile și de toate senzațiile. Ba ai dormi, ba ai zburda… Ba ai mânca orice, ba orice mâncare te face să strângi din dinți sau chiar să dai fuga la baie. Puține gravide au norocul să nu treacă prin asta. Așadar, iată cum poți scăpa de grețuri in primele luni de sarcină. Poate funcționează și la tine! (Ne-am gândit că ar fi mult mai drăguț dacă sfaturile ar veni de la Bebe <3 )

Comentarii Facebook

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
Copiii pe care nu-i îmbrățișează mama...

Copiii pe care nu-i îmbrățișează nimeni…

De ce sunt mai sănătoși copii care cresc cu pisici și căței

De ce sunt mai sănătoși copii care cresc cu pisici și căței