in

Imaginea de 10 milioane de like-uri: o fetiță nou-născută topește „Stânca” (iar „Stânca” e tăticul ei)

fetița

Este, de departe, una dintre cele mai puternice și mai impresionante imagini pe cre le-am văzut în ultima… multă vreme. Personaje principale: un foarte popular și  foarte simpatic actor american și o fetiță: fetița lui.  Dwayne „The Rock” Johnson și cel de-al treilea copil al lui și al soției sale, Lauren Hassian.

„The Rock” și fetița lui – imaginea la care te-ai uita iar și iar

Zilele trecute, „The Rock” . devenit tată pentru a treia oră. Tot fetiță, la fel ca în primele două dăți. La scurt timp după ce partenera sa a născut, actorul a publicat pe Instangram o imagine magnifică împreună cu fetița și a scris despre această nouă experiență. Iată confesiunea, iată și imaginea:

„Piele pe piele. Mana noastră cerească”

„Binecuvântat și mândru să aducem pe lume încă o fetiță puternică.  Tiana Gia Johnson a intrat în această lume ca o forță a naturii, iar mama ei, Lauren Hashian, a trecut prin travaliu și naștere ca un rockstar.

Credit: @therock

Am fost crescut și înconjurat de femei puternice și iubitoare, dar după ce am participat la nașterea Tiei, e aproape improsibil să exprim nivelul  la care au ajuns iubirea, admirația și respectul pe care le am pentru Laura și pentru toate mamele din lumea întreagă.

Cea ce-a treia fetiță a unui tată senzațional…

O vorbă pentru voi, înțelepți domni: este esențial să fiți alături de doamnele voastre atunci când nasc, să fle susțineți cât de bine puteți, să le țineți de mână și să le cuprindeți tâmplele, să faceți tot cevă stă în putință pentru a le fi atunci alături. Și, dacă vreți să înțelegeți cu-adevărat cel mai puternic moment din viața, acela primul, primordialul, atunci priviți cum se naște copilul vostru. Vă va schimba viețile și va face ca respectul și admirația pentru femei să nu mai aibă limite niciodată.

Și acum, către cea dea-a treia și cea mai mică dintre fetele mele, Tiana Gia: la fel cum am făcut când s-au născut surorile tale Simone Alexandra și Jasmine, îți promit că te voi iubi, te voi proteja, te voi călăuzi și te voi face să râzi toată viața mea!”

Mămici, el este Dwayne „The Rock” Johnson. Nu-i așa că e un tip senzațional?

Comentarii Facebook

Scris de Maria Tudor

băiețel fetiță eco

„Eu am vrut fetiță, Dumnezeu a vrut”¦” Surprize gigantice la eco + cele mai norocoase mămici din Club

ecografie sarcina

„S-a trezit! Bebe s-a trezit și scoate limba!” Minunății la ecografii + un secret grozav