in

Mamma Mia, asta e veste de dat urgent mamei: se reunește ABBA după 35 de ani!

abba se reunește

Am citit și mintea mi-a fugit la mama: este înnebunită după ABBA! Acum, dacă aude că se reunește trupa după 35 de ani (da, treizeci și cinci de ani!!), cred că dă petrecere. Pe muzica suedezilor, desigur!

Mamma Mia, ABBA chiar se reunește!

Trupa a făcut anunțul azi, printr-un comunicat de presă publicat, mai apoi, și pe contul oficial de Instagram. Oricum ai lua-o, e o veste bună pentru milioane de fani ABBA din lumea întreagă. Și de toate vârstele.

„Dancing Queen e cântecul pe care cred că m-au conceput ai mei, deși e cam agitat pentru așa ceva”

Nu numai mama mea e fan ABBA, dar am o prietenă mai tânără care, din când în când, îmi spune povestea ei preferată despre momentul în care ea e convinsă că a fost concepută. Are un scenariu senzațional. I-a urmărit pe ai ei de-a lungul timpului – cum ascultă tot felul de muzici, ce muzică ascultă, dar mai ales și mai ales, cum dansează.

Și i se pare ei că, la Dancing Queen, ai ei trădează un „nu-știu-ce” foarte, foarte special. Că pe cântecul ăsta al suedezilor de la ABBA, mama și tatăl ei se privesc într-un mod anume, cu o lucire unică în ochi.

Ba chiar i se pare că sesisează un anume fel de tandrețe între ei, una foarte, foarte apare. Plus niște priviri cu subînțeles la adresa ei, a fiicei lor.

Sigur, într-o zi i-a și întrebat direct (se apropia de 30 de ani când și-a făcut curaj). Amândoi au râs și i-au spus că întrebarea nu e tocmai potrivită, moment în care m-am întrebat eu ce le-aș zice copiilor mei daca m-ar întreba când, cum au fost concepuți.

Dar nu pot să mă gândesc la asta acum. Acum, îmi vine să ascult ABBA. Mai exact, cântecul ăla pe care crede prietena mea că a fost concepută 😀

VIDEO | ABBA – Dancing Queen

Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad nu au mai susținut niciun concert împreună de 35 de ani. ABBA s-a destrămat în 1982.

Povestea lor a fost amestecată. Björn și Agnetha au fost căsătoriți vreo 10 ani (din 1971 până în 1980), iar Benny și Anni-Frid au divorțat în 1980, după o căsnicie de doar doi ani. La scurt timp după divorțuri, s-a dus și ABBA.

Oricare a fi fost povestea, muzica lor merge oricând ascultată și acum, nu-i așa?

foto credit: instagram.com/abbaofficial

Comentarii Facebook
mancare copil

WOW! Cum și-a convins copilul să mănânce mâncare sănătoasă. Iar imaginile astea sunt mizilic!

copii

„Cu ce se ocupă tata? Tata bea bere și face pișu în tufiș!” Momente… intense din viața cu copii