in

Minunea din palmă

Minunea „Ward”. Un an din viața miraculoasă a unui bebeluș născut mult prea devreme…

El este un băiețel care s-a grăbit îngrozitor de tare să vină pe lume. S-a născut la 25 de săptămâni. Cântărea 800 de grame și avea 30 de centimetri. Toată lumea s-a temut că nu va supraviețui. Dar nimeni nu s-a lăsat: nici el, nici mama lui, nici medicii!

 

Aceasta este, pe scurt, povestea micuțului Ward, care s-a născut cu trei luni și jumătate prea devreme. Tatăl său, Benjamin Miller, este fotograf (ca fotograf, se semnează Benjamin Scot) și a surprins cele mai ramatice și mai importante momente din primul an din viața micuțului. De la primele zile la terapie intensivă și până la prima aniversare.

„Minunea Ward” e un băiețel care și-a petrecut primele 107 zile din viață în spital, conectat la aparate și cu medici și asistente care îi pândeau fiecare gest, fiecare mișcare, fiecare suflare.

„A fost incredibilă ziua în care, pentru prima dată, când am plecat de la serviciu nu m-am mai dus la spital să îmi văd copilul.. Pentru prima dată, am venit direct acasă. Era și el acasă, în sfârșit!”, a povestit, la un moment dat, tatăl lui.

În România, 11 la sută dintre copii se nasc prematur. Adică 1 din 11 bebeluși vine pe lume prea devreme!  Cauzele sunt mai multe, iar stresul mamei este una dintre ele…

 

Comentarii Facebook

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loading…

0
bebe deschide ochii in burtica mamei

Când deschide bebe ochii în burtică

Prin ce trece o femeie gravidă

Prin ce trece o femeie gravidă