in

Bebelușul Berbec face o magie și doare, copilul Săgetător își șochează mama… (Horoscop zilnic)

horosocop

Copilul o să fie azi vesel sau miorțăit? O să pape tot sau o să strâmbe din nas… la tot? O să se joace liniștit sau casa toată o să arate după o repriză de joc ca după un bombardament? Să încercăm niște răspunsuri (de) prin horoscop.

Horoscop zilnic (e de azi, iar azi suntem în 19 martie)

Luăm copil cu copil și zodie cu zodie, desigur. Iată:

1# – PEȘTI

horoscop pesti

Tiii, ce băltoacă perfectă”, or să strige în sinea lor (sau poate chiar cu voce tare) nativii acestei zodii. După care”¦. Exact, după care sare în ea cu ghetuțele alea noi. Ce, se miră cineva? (Mama, scapi de sta numai dacă băltoaca e înghețată. E situația în care copilului o să i se pară cel mai grozav patinoar)

#2 – BERBEC

horoscop berbec

Fire aventuroasă, Bebe Berbec o să descopere azi ce obiect fantastic e lingurița de plastic și o aruncă spre tine cu gândul că o să dispară până ajunge la ochii tăi. Surpriză, nu dispare! Posibil să vadă brusc și ce grozavi sunt cerceii mamei sau ochelarii unui musafir. Și trage cu forță de ei. Oricum, se distrează, oricât de dureroasă ar fi pentru adulți distracția asta.

#3 – TAUR

horoscop taur

Rezonabil și practic, un copil Taur – știm bine – poate fi și căpos. Nu încerca să îl convingi să nu îți facă, pe mână sau pe obraz, un tatuaj cu o carioca. Serios, el știe mai bine cu ce mâzgăleală ți-ar sta ție bine 😀

#4 – GEMENI

horoscop gemeni

Mmmm, complicat! S-ar putea ca, de azi înainte, copilului să nu îi mai placă jucăria preferată. În fine, știm că despre gemeni se zice că sunt schimbători. dar chiar așa? Și da, e posibil să și plângă după altă jucărie, dar nu știe să îți spună care ar fi aceea :-P 

#5 – RAC

horoscop rac

Dacă e mai măricel și te bate gândul să plecați împreună într-o vizită, copilul Rac s-ar putea să te pârască. ceva de felul Ne scuzați că am întârziat, dar mama s-a stricat tare de tot la burtică și a stat mai mult în baie! Scotea zgomote cam ciudate!”  

#6 – LEU

horoscop leu

Cauți un obiect prin casă? Stai liniștită, l-a pus bine copilul tău. În camera lui. Cum el e Regele Leu și camera lui e Jungla, nu prea ai șanse să-l găsești. Dar poate iese singur la lumină, cine știe 😀

#7 – FECIOARA

horoscop fecioara

Agu-gu-guu-gu-gaaa”. Exact! Azi te va ului cu o silabă nouă! Nu, din păcate nu vrea (încă) să îți și traducă (ce, crezi că înțelegi oricum? Și asta e posibil! 😀 ) 

#8 – BALANÈšA

horoscop balanta

Ha! ieri a dormit prea mult și te-ai speriat. Azi ți se pare că doarme prea puțin și te sperii iară. Stai liniștită, mama, e doar o zi obișnuită din săptămână.

# 9 – SCORPION

horoscop scorpion

Felicitări, azi e ziua în care vine rândul copilului Scorpion să redecoreze camera. Dacă ai noroc, pictează în toate culorile doar pătuțul. Dar e foarte posibil să simtă că și pereții au nevoie de îmbunătățiri. Sau dulapul. Sau ușa proaspăt vopsită.

#10 – SÄ‚GETÄ‚TOR

horoscop săgetător

E ziua în care auzi, pentru prima dată Mama, nu pot să mă joc, trebuie să îmi fac curățenie în cameră!” Sau poate doar ai visat din nou că se întâmplă asta?

#11 – CAPRICORN

horoscop capricorn

Ce drăguuuț, vine ziua în care vrea să te ajute! Și pune cu grijă în congelator o cutie cu vopsea de pereți. Nu, nu te și anunță, o să o găsești când n-o mai fi Mercur retrograd!

#12 – VÄ‚RSÄ‚TOR

horoscop vărsător

Copilul Vărsător are azi azi 1500 de întrebări de rostit. Sau 1514, nu e foarte clar. Toate încep cu Unde..?” (Vă așteptați la De ce”?)  și vin așa, una din alta și una după alta. Stați liniștiți, niciun părinte nu reușește să răspundă la toate.

Bun, cam așa arată lucrurile pe ziua de azi. Dacă vrei o imagine de ansablu pe mai multe zile, poți citi și un horoscop săptămânal.

Comentarii Facebook
mamă

„Să fii mamă e un job în sine”. Ușor greșit. De fapt, e ca și cum ai avea 2,5 joburi! (demonstrația științifică)

energie

Cum reușește un copil să scoată untul din tine. Tu ai căzut lat și el tot bubuie de energie