in

CuteCute

Băieții Fecioară capătă superputeri, Berbecii ăia micii cer olița, cu fetițele Scorpion e de furcă (Horoscop)

horoscop saptamanal

Părinții sunt programați genetic să vrea să vadă viitorul copiilor lor. Să știe ei sigur că ăla micul va fi bine când se va face mare. Nu putem să ne ducem cu previziunile chiar până la 18+, dar ne-am încumetat la niște previziuni săptămânale. Așadar…

…Horoscop săptămânal

Nu ne lungim la vorbă. Am citit în stele trei zile și trei nopți, dar am ales esențialul pentru fiecare copil din zodiac:

#1 – PEȘTI

horoscop pesti
Tiiiii, dacă au început să vorbească legat – așa, în propoziții – copiii Pești sunt pregătiți pentru primul “Te iubesc, mama!” Totuși, nu intrați în panică dacă n-o spun săptămâna asta, ei vă iubesc și când nu prea înțeleg ce înseamnă asta! Oricum, pe miercuri, așa, ar putea să învețe opt cuvinte noi.

#2 – BERBEC

horoscop berbec
Yeeee, s-ar putea ca un copil Berbec (sau chiar mai mulți) să ceară, în sfârșit, olița. Singur! Așa zice în horoscop, serios 😀 (Mămico, totuși, dacă are 10 ani și face asta, precis te supune unui test!) Dacă încă nu face la oliță, aia e, mai cumperi scutece. Nu poți să dai toată vina pe horoscop. Sau poți, nu se supără nimeni -:D

#3 – TAUR

horoscop taur

“De ce?”. “Dar de ce?”. “Și de ce?” Cică Taurii sunt încăpățânați. Aiurea, au doar foarte multe întrebări de pus, dacă au ajuns la vârsta întrebărilor. Dacă nu, și săptămâna viitoare vor face tot ce știu ei mai bine: papa, somn, caca, joacă, papa…plâns, somn… Miercuri sau joi sau vineri ar putea să vrea iar să doarmă cu tine.

#4 – GEMENI

horoscop gemeni
O săptămână dificilă pentru copiii zodiacului. Amână de multă vreme luarea unei decizii, dar într-una din aceste zile chiar trebuie să aleagă: vor mâzgăli pereții cu marker verde sau cu marker roșu? Nu e deloc o decizie ușoară, dar dacă poate cineva să depășească orice obstacol, atunci Geamănul e acela! Așadar, cel târziu vineri ai de zugrăvit sau de ignorat o cameră, mămico!

#5 – RAC

horoscop rac
În sfărșiiiiit, copilul tău o să găsească jucăria preferată rătăcită de trei luni. Asta se va întmpla luni sau marți. E ok, miercuri, joi sau vineri o să piardă alta. Sau altele. Nu se vede la horoscop cât de tare o să plângă după ele. Nici măcar dacă o să plângă nu e clar.

#6 – LEU

horoscop leu

Când se supără, copilul Leu scoate scoate niște sunete înfricoșătoare. Dar leoaica lui de mămică știe și imediat ori îi dă să mânânce, ori îl baga la somn, ori încearcă să afle repede dacă nu-l doare ceva. Așadar, o săptămână oarecum obișnuită pentru Lei. (Joi sau vineri ar putea strica o căprioară de jucărie)

#7 – FECIOARĂ

horoscop fecioara

Pentru Fecioare, începe săptămâna în care își încearcă o nouă superputere: aceea de a-și dezactiva complet, dar complet simțul auzului pentru momentul în care o aude pe mama că spune “Gata, e ora de culcare!”. Dacă reușește asta de luni, o să o țină așa toată săptămâna. În fiecare seară! (A, și la prânz!)

#8 – BALANȚĂ

horoscop balanta

Copiii născuți sub semnul acestei zodii își țin greu echilibrul atunci când abia încep să meargă. Fac doi pași, cad, se ridică, râd, cad iară.. Săptămâna viitoare, copiii Balanță își găsesc echilibrul.

#9 – SCORPION

horoscop scorpion

Copiii Scorpioni au o săptămână agitată: de câte ori ies cu la joacă sau plimbare, o zbughesc de lângă mama. Fie vor să vadă cât o țin nervii, fie au descoperit ceva extrem de interesant într-o tufă. (Dacă marți sau miercuri e zi cu soare, mai e o variantă: o iau la goană după vreun fluture, de exemplu)

#10 – SĂGETĂTOR

horoscop săgetător

Va fi o săptămână senzațională pentru nativii zodiei: exersează tehnica “sunt invizibil!” Într-una dintre zilele de marți, miercuri sau joi, o să vezi că își pune mâna la ochi și – zbuff, gata, totul a dispărut. Convins că nu-l vezi, va ronțăi din pătrățelul de ciocolată pe care l-a șterpelit.

#11 – CAPRICORN

horoscop capricorn

Dacă e bebeluș și e Capricorn, așteaptă-te ca, într-una din zilele săptămânii viitoare, să se oprească din plâns la fel de brusc precum a izbucnit. Zile norocoase pentru somnul mamei: luni sau marți. Sau miercuri și joi. De fapt, mai vorbim vineri 😀

#12 – VĂRSĂTOR

horoscop vărsător

Pentru copiii din această zodie urmează o săptămâna crucială: e foarte, foarte posibil să decidă că nu le mai place mâncarea preferată. Hotărăsc ei pe la prânz că preferă altceva, dar nu știu încă ce anume. Ca de obicei, probabil că mama o să găsească o soluție. Sunt șanse mari pentru asta luni sau marți. Dacă nu, până vineri trece și-asta!

Ne ocupăm și mâine de povestea asta. Așa, zilnic! Horocop zilnic 😛

Comentarii Facebook
mama

„Mama are nevoie de chiloți noi, i s-au cam rupt toți!” Așa m-a prezentat fiică-mea unei doamne din tramvai

mamă

„Să fii mamă e un job în sine”. Ușor greșit. De fapt, e ca și cum ai avea 2,5 joburi! (demonstrația științifică)