in

Către copiii mei: „Sunt alături de voi, chiar dacă…”

copiii mei

E sâmbătă foarte dimineață, copiii încă dorm. Eu m-am trezit devreme rău, ca de-obicei, chiar dacă e una din cele două zile ale săptămânii în care, de regulă, nu pun ceasul să sune. Dar ceasul din mine nu știe sau nu ține cont de asta. Și îmi dă alarma, no matter what. În loc să mă enervez, îmi fac repede o cafea. Mă uit la ei cum dorm și îmi trec gândurile astea prin cap…Ce-aș vrea să știe copiii mei în orice fiecare zi din viața lor.

Gânduri către copiii mei

Dragii mei, am fost, sunt și voi fi alături de voi orice s-a întâmpla în viață.

Am fost cu voi când erați în mine, când creșteați în mine. Eram cu voi și când mă simțeam umflată, obosită, speriată, ba chiar și când mă simțeam ca o ciudățenie derutată.

Am fost cu voi în secundele, minutele… orele de travaliu când de-adevăratelea au fost momente în care nu credeam că o să o scot la capăt.

Copiii mei dragi, sunt cu voi de când v-am ținut în brațe prima oară, de când v-am hrănit, v-am mirosit pielea perfectă pentru prima oară…

Am fost alături de voi la 3 dimineața, când plângeați… Și la 4, din nou, când vă trezeați iar și mă rugam disperată ca, de data asta, să dormiți până mai spre dimineață… Măcar până la 5!

„Am fost cu voi și când nu-mi dădeam seama dacă mai pot fi vreodată cu mine…”

Copiii mei buni și dragi, eram cu voi și când plângeam de oboseală, plângeam că nu mă mai încape parcă nicio haină… Când mi se părea că n-o să mai am niciodată timp să-mi dau și eu cu peria prin păr în tihnă…

Am fost cu voi când vă strecurați noaptea lângă mine în pat și mă luați în brațe. Apoi începeați să îmi dați ghionturi și lituri și să mă împingeți, forțoși și adormiți, spre marginea saltelei.

Am fost cu voi când ați crescut și-ați început să vă dați ochii peste cap la aproape tot ce spuneam. După care întorceați spatele, intrați în camera voastră și închideați ușa cu bufnitură. (Ce mă enerva bufnitura aia, dar tot eram cu voi!)

Și când ne ciondăneam pe canapea, încercând să alegem un film la care să ne uităm împreună… Și când trebuia să alegem muzica pentru drum lung ne ciondăneam, dar tot eram cu voi.

E tot ce vreau să știe copiii mei…

Ahhh, am fost cu voi când voiam să vă îmbățișez la poarta școlii și voi nu mai voiați, că „Ne faci de rușine, mama, suntem mar de-acumi!”

Și în lunile, în anii în care cel mai greu lucru din Univers era să găsiți perechea la șosetă.

N-am avut întotdeauna dreptate, dar și atunci am fost tot alături de voi..

Și voi fi alături de voi când vă veți speria de examene, când vă veți îndrăgosti. Voi fi lângă voi când veți merge la prima slujbă, când veți râde și când veți plâng, când veți reuși și când vă veți poticni.

N-aveți ce să sî îmi demonstrați, nu aveți ce să îmi dovediți… Vă cunosc mi bine decât vă puteți imagina și vă iubesc mai mult decât mi-aț fi putut imagina că pot iubi.

Cu toată dragostea, mama! <3

 

Comentarii Facebook
fetiță ajută la nașterea frățiorului ei

Ce imagini! O fetiță de 12 ani ajută la nașterea frățiorului ei | VIDEO

Cum se crește și se dezvoltă Bebe în burtică – imagini reale | VIDEO