in

Rugăciune pentru copilul meu. Cum mă rog eu pentru el

mă rog

M-am rugat, în viața mea, în multe feluri, în multe locuri și pentru multe lucruri. M-am rugat și cu disperare. Dar niciodată nu mă rog cu atâta bucurie, speranță și încredere ca atunci când mă rog pentru copilul meu.

Cum mă rog pentru copilul meu

Nu mi-e ușor să vorbesc despre ce cred și cum cred. În primul rând, pentru că – după mine – credința este profund intimă. Mai ales atunci când încă mai cauți să ți-o înțelegi. Dar singurul moment de absolută claritate este atunci când, într-un moment sau altul, dintr-un motiv sau altul, mă rog pentru copilul meu. Atunci, totul e dumnezeiesc de limpede. Și știu exact ce cer din toată inima pentru el.

mă rog

Mă rog să fie fericit. Copilul meu să îl bucure soarele, ploaia, vântul și fiecare zi. Să se bucure din tot sufletul de prieteni și de prietenii. Să se îndrăgostească, să iubească și să fie iubit.

Mă rog să poată să se bucure toata viața lui de ceea ce are și să nu îl întristeze ce îi lipsește. Sigur, să își dorească mai mult, să spere și să încerce mai mult, dar îmi doresc să nu tânjească nefericit. Întotdeauna vor fi în preajma lui oameni care au mai mult. Dar, în egală măsură, întotdeauna vor fi lângă el și mulți care au mai puțin decât el.

Mă rog să creadă în el. Mă rog, mă străduiesc și mă lupt să aibă încredere în el. Să crească puternic, curajos, senin și încrezător.

Mă rog să trăiască o viața plină. Să vadă cât mai mult din lumea asta mare. Să cunoască oameni, să descopere locuri minunate și să se bucure de fiecare experiență pe care o trăiește.

Mă rog să nu se teamă de greșeli. Sunt inevitabile. Toți oamenii le fac. Și să mai înțeleagă ceva din fiecare greșeală mă rog cu putere.

Mă rog să fie empatic. Să fie bun. Să aibă răbdare și îngăduință cu el și cu ceilalți. Și să nu judece și să nu rănească oameni.

Și mă mai rog să am înțelepciunea și răbdarea să îl învăț tot ce îmi poate îndeplini rugile.

 

Comentarii Facebook

Scris de Maria Tudor

mărturii

6 mărturii impresionante ale unor mame. Care e preferata ta?

sua aliații atacat siria

Fac o cafea, deschid computerul și explodează alertele: SUA și aliații au atacat Siria! Și nu mă pot gândi decât la milioanele de copii de acolo…