in

Ce-am simțit când am născut. Ce au toate mămicile în comun (+ niște sinceritate încântătoare!)

ce am simțit când am născut

Prima clipă, primele secunde de după ce ai născut. Cum e prima întâlnire cu copilul tău, pe care l-ai purtat 9 luni în pântece, pe care ți l-ai imaginat în 9 mii de feluri, pe care l-ai așteptat cu nerăbadare la puterea 9 milioane… Despre asta vorbim uneori între noi, despre asta ne-ați vorbit și voi.

„Ce-am simțit când am născut? Nu pot descrie…”

O prietenă de-a nostră a povestit, recent, aici, ce-a simțit când a născut. Cum viața sa a început atunci, când băiețelul ei a venit pe lume. Mămicile i-au citit confesiunea și au povestit, la rându-le, cum a fost pentru ele acel moment. Aproape toate au același lucru în comun:  momentul în care au născut e mai presus de cuvinte!

#1 – Mariana Oancea:

„Este un moment pentru care nu îți găsești cuvinte să descrii ce simți…!”

#2 – Claudia Curechean:

„Este ceva minunat. Și acum simt acel moment și așa va rămâne toată viața. Este, de fapt, cel mai frumos și sublim moment din viața unei femei.”

#3 – Adriana Bugoiu:

„Viața mea …a început atunci, când am născut”¦ De-atunci, suntem două..”

#4 – Ștefania Maria:

„Este un moment sublim atunci. Și de-atunci”¦ toata viața!”

ce am simțit când am născut

#5 – Ana Alexutza:

„Atunci, în ziua aia, m-am născut și eu!”

#6 – Mihaela Simion:

„L-aș fi luat în brațe de dinainte să iasă… și parcă nici nu îmi mai simțeam brațele. Voiam să îi spun cât de mult îl iubesc și parcă nici voce nu mai aveam.”

#7 – Petra Alexa Simionescu:

„Oare sunt o mama rea dacă spun ca tot ce doream era sa dorm?!” (Nu, Petra, nu ești deloc o mamă rea. Ești o femeie ncântător de sinceră și suntem sigure că ești o mamă minunată!)

#8 – Ana-Maria Budoiu:

„Și eu la fel, după 24 de ore de travaliu… După ce a ieșit copilul, l-am întrebat pe doctor dacă pot să dorm”¦ Eram terminată…”

#9 – Ramona Sasu:

„Iubire infinita, o iubire ce nu se poate descrie în cuvinte!!”

#10 Ioana Mihai:

După ce am urlat jumătate de oră la doctor „Unde e epidurala? Nu se poate ca asta să fie epidurala, simt toooot!”, a urlat bebe parcă mai tare decât mine. Și-atunci, când am născut, am amuțit. Și n-am mai simțit nicio durere, doar o iubire infinită pe care o descopeream brusc!

Acestea sunt doar 10 dintre mămicile de nota 10. Vă mulțumim că ne-ați povestit ce-ați simțit când ați născut! Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Credem că să îți placă să citești și: Prima oră din viața bebelușului tău. Când deschide ochii pentru orima oară și ce face în minutul 18 | VIDEO

Comentarii Facebook
ecografie sarcina

„S-a trezit! Bebe s-a trezit și scoate limba!” Minunății la ecografii + un secret grozav

copil născut

Ce i-a lipsit enorm unei mămici când a născut. Te regăsești? Simți și tu ca ea?