in

Tata vomită și leșină când mămica naște. Era lângă ea să susțină și încurajeze, dar l-au lăsat curelele | VIDEO bestial

tata lesina nastere

Mamica e în sala de nașteri… Tăticul e și el acolo, fiindcă a vrut să asiste la nașterea copilului său. A vrut să fie alături de iubita lui pe parcursul travaliului…

Mama zice „Nu mai pot!”, tata chiar nu mai poate

Reacția lui Ben la aflarea veștii că Amy, iubita lui, e însărcinată a fost una extremă de la bun început. A dezvoltat o formă de sindrom Couvade – știți voi, așa numita sarcină prin simpatie. A început să se simtă rău, să aibă crampe și dureri asemenătoare cu cele ale prietenei sale.

Dar niciunul dintre aceste simptome de sarcină prin simpatie nu l-a oprit pe Ben să își dorească să fie lângă Amy de-a lungul acestui drum.

A vrut să fie lângă ea, clipă de clipă, când au început contracțiile, pe toată durata travaliului și, desigur, în momentul nașterii. Doar că, în clipa în care lucrurile au devenit foarte, foarte serioase, pentru Ben a fost prea mult. A leșinat la o secundă după ce iubita lui (căreia moașa îi tot spunea să împingă) a spus chinuit „Oh, nu cred că mai pot!”. Atunci, Ben s-a prăvălit pe jos cu zgomot (și, din câte se aude, a dărâmat și ceva instrumentar). Apoi, a început să vomite. Pe la minutul doi, îl vedeți întins pe jos și… uluit de ce a pățit!

VIDEO | Mama naște, tata leșină

„Emoțiile au fost prea puternice…”

„Ohh, a leșinat, a leșinat!” Sunt cuvintele rostite de Amy când îți dă seama ce s-a întâmplat în timp ce ea naște..

tata lesin nastere

Mai apoi, Ben povestește cât e mult și-a dorit să fie puternic… Pentru Amy și pentru copilul lor. Cât de mult și-a dorit să fie alături de ea, așa cum a fost și cum a susținut-o pe toată durata sarcinii.

Dar emoțiile și senzațiile au fost pre intense și s-au schimbat prea brusc de la o clipă la alta, mai ales în sala de nașteri.

Ben a zăcut leșinat câteva minute, până când moașa – care trebuia să se ocupe de Amy în continuare – a reușit să cheme în ajutor niște asistente.

Primele cuvinte ale lui Ben, când s-a dezmeticit? L-ați auzit: „Nu-ți face griji pentru mine, tu fă acolo ce trebuie să faci!” Apoi… se întoarce rapid la vasul pe care i l-a adus o asistentă, să se descurce mai bine cu vărsăturile 😀

tata lesin naștere

Sigur că e și o parte foarte amuzantă în toată povestea asta. Dar, după ce râzi puțin și te gândești la tot, după ce îl vezi și îl asculți pe Ben, îți dai seama că, de fapt, chiar este un bărbat admirabil. Chiar încântător!

tata lesin nastere

„Când un copil se naște, trei oameni se nasc: copilul, mama, tata”

Am vorbit, foarte recent, despre un alt tătic (unul foarte faimos de această dată), care a asistat la nașterea celui de al treilea copil al său. Și care împărtășea experiența pe Instagram. Una din declarațiile lui sună așa: „Am fost crescut și înconjurat de femei puternice și iubitoare, dar după ce am participat la nașterea Tiei, e aproape improsibil să exprim nivelul la care au ajuns iubirea, admirația și respectul pe care le am pentru Laura (mama fetițelor lui, n.red.) și pentru toate mamele din lumea întreagă.” Citește toată povestea lui Dwayne „The Rock” Johnson în articolul Imaginea de 10 milioane de like-uri: o fetiță nou-născută topește „Stânca” (iar „Stânca” e tăticul ei)

Comentarii Facebook

Scris de Irina Lazar

sarcină pierdută

„Am pierdut sarcina pe scenă, în timp ce cântam. Simțeam cum mor în fața fanilor fericiți că mă văd…”

travaliu nastere moasa

„După 20 ore de travaliu, înnebunisem de durere. Și am pleznit moașa! Săraca, venise să mă liniștească!”